Medarbeiderkick-off!

Ny høst, nye mennesker, nye Inputminner, og ikke minst nye Inputmedarbeidere!

Er du med som forbeder/bandmedlem/tekniker/dovasker/medarbeider/tolk eller en annen uidentifiserbar tittel i Input arbeidet?
Har du lyst til å bli med som medarbeider i Input?

Kan du svare ja på minst 1 av spørsmålene over er du hjertelig velkommen til medarbeidersamling fredag 25.sept. Vi i Inputstyret ønsker å bruke denne kvelden til å takke dere for god innsats forrige semester, ønske nye velkommen og samtidig gi en ny boost til alle for dette semesteret!

Program:
curling_f

Klokka 18 møtes vi i Leangen Curlinghall (Tungavegen 3), hvor vi får innføring i curling, og masser av tid til å spille. Her er det lurt å ha på litt varmt løst tøy (ca 8-10 grader i hallen).

Etter 2 timers spilling, drar vi hjem til Espen og Oda, hvor det blir middag, lovsang, vitnesbyrd, spill og hygge til langt på natt.

Da curlingen og maten koster en del, og fordi Input ikke skal gå helt konk, har vi valgt at alle må betale 150,- for kvelden (en ganske redusert pris).

Hvis du er interessert i å bli med som medarbeider og derfor vil være med på kick-off; ta kontakt med Thomas på 98646485 for påmelding!

Vi gleder oss, dette blir rått! 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s