Input worship 23.09 – NY TID

Førstkommende onsdag er det tid for Input Worship igjen, men en litt annen versjon denne gangen! På grunn av menighetsmøte har vi valgt å starte Worship kl 18.00, og holde på til 19.00. Vi åpner også for at de som skal på menighetsmøte kan bli med her for å lovsynge og tilbe litt før møtet.

Håper å se mange der!

Minner også om medarbeiderkick-off’et 25.09. Hvis du er interessert i å bli med som medarbeider på Input og vil bli med på kick-off, ta kontakt med Thomas på 98646485. Curling, husmøte og pizza står på planen, så vi tror det blir en super kveld!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s