Input 28.10 – «Kan jeg brenne meg ut på det jeg brenner for?»

Velkommen på Input førstkommende onsdag kl 19.00 i Trondheim Frikirke! Daniel Egeli kommer for å snakke om utbrenthet i menighetsarbeid.

Ønsket vårt er å sette fokus på hvorfor så mange kristne blir utbrent og utslitt i sin tjeneste for Jesus og hva vi kan gjøre for å forhindre dette. Hva er det vi gjør feil på et personlig plan (når vi går inn i og står i en tjeneste) og hva er det vi gjør feil i det kristne fellesskap (og menighetene) når vi ikke klarer å fange opp dette tidsnok og forhindre det? Er det noe vi kan lære av Bibelen og dens persongalleri på dette området?

Selv skriver Daniel:
Temaet er dessverre alt for aktuelt også i våre sammenhenger. Kanskje vi er spesielt nettopp fordi vi er så hjertedrevet? Vi ‘går all in’ med troen vår, evnene våre, drømmene våre, relasjoner…
Da legger vi veldig mange sentrale og viktig elementer i livet vårt i samme kurven. Det viser seg at kan være sårbart.

Min reise personlig endte ikke i utbrenthet, men jeg ble stående i et spenn hvor jeg målte meg med en bredde oppgaver som ikke matchet mine gaver tilstrekkelig.

Det gjorde at inne i meg begynte selvtillit og selvfølelse å rokkes ganske kraftig. Det jeg hadde gledet meg til, og det som hadde gitt energi, gjorde ikke det lenger.
Og det jeg selv hadde opplevd at til nå hadde vært mine styrker fikk lite fokus, for det kostet så mye krefter og fokus på å løse det jeg var mer middelmådig på (eller ikke hadde så mye erfaring på).

Her kan du lese mer om hans egen historie:
http://www.dagen.no/Kristenliv/-_Jeg_har_gitt_fra_meg_en_byrde-55905

Hjertelig velkommen! 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s