Velkommen til årets første Input

Høst 2016 Input

Hei alle sammen og hjertelig velkommen til vårens første Input 2016 onsdag 20.01! Vi kommer til å sparke i gang året med programslipp og en tale fra GLS 2012. Ikke hørt om GLS? Dette er en lederskapskonferanse som arrangeres i Willow Creek Community Church i Chicago hvert år. Vi kommer til å se på opptak av en tale Bill Hybels holdt om «The local Church is the hope of the world». Dette er en knallgod tale som vi tror blir en flott start på året! Som vanlig blir det kveldsmat og sosialt etterpå, og ikke minst offentliggjøring av programmet for våren!

Dette vil du ikke gå glipp av! 🙂 Velkommen!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s