Skepsisuka

Sjekk ut Skepsisuka, folkens! 7.-11. Mars arrangerer Laget (Trondheims Kristelige studentlag) Skepsisuka. Skepsisuka handler om tro og skepsis i 2016. Kan tro og skepsis forenes? Hva er tro? Hvordan kan man tro på en god Gud når det finnes så mye ondskap. Gjennom å utfordre folk til å se kritisk på sitt eget verdensbilde og egne oppfatninger håper vi at flere vil finne sannheten. Dette er noe for alle som er kritiske, nysgjerrige eller bare interesserte i å diskutere tro. Inviter gjerne med deg noen venner og kom på ett eller flere av arrangementene. Om du ikke har anledning til å komme håper vi du er med oss i bønn og benytter anledningen til å diskutere tro med vennene dine. Mer info finner du her: skepsisuka.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s