Input: Seminarhelg – Nådegaver

Input inviterer til seminarhelg i Trondheim Frikirke om nådegaver 30.sept og 1.okt.

Det vil bli undervisning av Tove Årseth Larsen, som er leder av lederskolen i Salem menighet. Dette er en god mulighet til å lære mer om ulike nådegaver og bruken av disse. I tillegg vil vi gjennomføre en nådegavetest, som vil kunne gi mer innblikk i dine egne nådegaver. Det blir også anledning til å utveksle erfaringer med andre som har samme nådegaver som deg. I mellom undervisningsbolkene vil det bli lovsang.

Fullstendig program vil komme litt senere, men undervisningen vil i hovedsak foregå på fredagskvelden og på dagtid på lørdag. Det vil også bli servert middag på lørdag, og ellers mulighet for å få kjøpt ting i kaféen. På lørdagskvelden bli det sosial hygge.

Facebookevent finner du her.

Velkommen!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s