Flyktningkrisen

15152843_10154627850619462_765983668_oPå onsdag 23. november får vi besøk av Emil André Erstad som skal snakke om temaet flyktningkrisen! Emil er 25 år og kommer fra Bergen og er allerede både politiker og forfatter. Han har skrevet boka Farvel Syria, ei bok om folk på flukt. Emil André Erstad har reist til Midtøsten og snakket med religiøse minoriteter, enslige kvinner, homofile og opposisjonelle. Norge har bestemt at vi skal ta imot 8000 kvoteflyktninger de neste tre årene. I tillegg kommer tusenvis av andre flyktninger seg hit på egenhånd. Hva er forskjellen på de, og hvem har vi plikt til å hjelpe? Mer om boka kan du lese her. Vi tror dette kan bli en veldig interessant og viktig kveld. Velkommen!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s