Get Lost – Intimitet med Gud, Joachim F. Grün

Banner 1.feb 2017.jpg

Det står flere steder i evangeliene at Jesus trakk seg tilbake i ødemarken, eller oppe i fjellet, FOR Å VÆRE ALENE. Noen ganger gjorde han det alene, andre ganger tok han med den innerste kretsen av disiplene. Hvordan kunne Jesus ta seg tid til det?

Våre hverdager er for mange fylt til randen med ulike spennende aktiviteter; studier, idrett, besøk av venner, reise, bibelgruppe, oppgaver i kirken, osv. Det er ikke rart at mange sliter med å finne tid til å søke Jesus i en slik hverdag!

Onsdag 1.februar er vi så heldige å få besøk av Joachim Grün, som gjennom flere tiår har jobbet med retreater og sjelesorg på Peter-stiftelsens retreatsted i Son. Han vil undervise om viktigheten av å ta pauser i hverdagen, og komme med ulike ideer og inspirasjon til hvordan man kan være intim med Gud i hverdagen. Dette blir også en fin anledning til å få vite mer om hva en Retreat inneholder, og hva du kan forvente om du melder deg på InputRetreat (se mer info på input-trh.no).

Velkommen!

Facebookevent her.

Input skal også i år arrangere Retreat og påmeldingen starter 2. februar her på hjemmesiden. Det vil bli gitt mer info på onsdag, og så kan du sjekke ut denne.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s