InputRetreat

23.-26. mars arrangerer vi, i år som i fjor, retreat!

infoslide-input-retreat

Input Retreat 23.-26. mars

Input ønsker å styrke studenter og unge voksne til et liv i etterfølgelse. Vi tror at ulike verktøy kan hjelpe oss med dette, retreat er et av disse. Det er ikke tilfeldig at det nevnes flere ganger at Jesus trakk seg tilbake og ba, vi trenger å trekke oss tilbake av og til for å høre Gud og vår egen stemme. Sandom har arrangert retreater i over 60 år, og vi er derfor sikre på at vi er i gode hender. Retreaten er skreddersydd for oss, og det stilles ingen krav til forkunnskaper om retreat.

Påmelding starter 2. februar kl 17.00 her på hjemmesiden.

Lurer du på noe, eller ønsker mer info kan du ta kontakt med Espen Berge på 97034451. Mer informasjon om retreater og Sandom Retreatsenter finner du på sandom.no.

Hva er retreat?

Det betyr helt enkelt å trekke seg tilbake til et stille sted sammen med Jesus. Det er å svare ja på Jesu utfordring/lengsel: «Kom med meg til et øde sted hvor vi kan være alene, og hvil dere litt!» Vi inviteres til å sitte ved Jesu føtter og bare være stille for å høre Guds og vårt eget hjerte slå. Gjennom stillhet, bønn og Jesusmeditasjon åpner vi opp for den indre dialogen med Jesus: En dialog der det er mulig å lytte både til Gud og deg selv, og til å gi respons på Guds tiltale. Målet er å styrke vår identitet som Jesu disipler i dag: Se ham klarere, følge ham tettere, elske ham dypere.

Sandom Retreat senter

Her har folk kommet for å lytte til Jesus i over 60 år. Stedet er en ombygd liten fjellgård. Låven er blitt stillhetens hus, med soverom og kapell. I stuen samles man til fellesskap foran peisen, og naturen rundt inviterer til tur langs veien eller en topptur på Kollen. Jesus Kristus, som alle-steder-nærværende-Herre, er sentrum på Sandom Retreatsenter. Retreaten har ingen direkte forkynnelse, men flittig bruk av Guds ord.

Pris:

Takket  være  reduserte priser fra Sandom og støtte fra fribu blir pakkeprisen for hele helgen og reisen på mellom 1000-1200,- Dette er en sterkt redusert pris (Normalpris for kun retreat: 2.000,- ) da vi ønsker at tilbudet skal være tilgjengelig for alle. Vi har også støtteordning om du  skulle ha problemer med å betale prisen.

 

«Det å dele stillhet med andre var overraskende fint»

«Utrolig innbydende å komme til et varmt og klargjort soverom»

Sagt på evalueringen av InputRetreat 2016

 

Praktisk informasjon og program kan du finne her.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s