Hvordan snakke med medstudenter om tro?

17078657_10154530659282123_717385428_nEr Jesus en mann det er vanskelig å snakke om? Møter du som regel kommentarer som at han var relevant for mennesker før, men ikke for oss i dag? På onsdag kommer Simon Edwards og underviser oss om hvordan vi lettere kan presentere og snakke om Jesus på en måte som gjør at flere kanskje ser hvordan Bibelens budskap kan være relevant også for mennesker i 2017.

Simon Edwards jobber som apologet (trosforsvarer) ved Ravi Zacharias International Ministries og Oxford Centre for Christian Apologetics. Med utdanning innen jus, økonomi og utdanning, og med erfaring som advokat, argumenterer han for kristen tro på blant annet universiteter, arbeidsplasser og BBC Radio.

//////

Is Jesus a man it is hard to talk about? Do you get comments that he isn’t relevant for us today? This Wednesday Simon Edwards will tell us how we easier can present and talk about Jesus and the christian faith in a way that makes more see that the message the Bible gives us can be relevant also today.

Simon Edwards works as an apologist for Ravi Zacharias International Ministries and Oxford Centre for Christian Apologetics. With separate degrees in law, economics and education, and with experience as a lawyer, he argues for Christian faith in places like universities, workplaces and BBC Radio.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s