GLS 2017 3.-4. November

Global Leadership Summit (GLS) er en årlig ledertreningskonferanse som arrangeres av Willow Creek rundt omkring i hele verden. I Norge skal konferansen bl.a. holdes i Oslo i Filadelfia 3.-4. nov. Flere av oss i Inputmiljøet har deltatt tidligere år og kan skrive under på at det er verdt å få med seg. Bedre ledertrening finnes ikke og husk ledelse handler om inflytelse og inflytelse er noe vi alle har ovenfor noe eller noen – mao dette er relevant for alle.
I år har Input fått tak i noen penger som vi tenker å bruke til å støtte deltakeravgiften til GLS til 16 unge voksne. De 16 første til å fylle ut skjemaet (link nedenfor) blir sponset av Input. Hvis du allerede har meldt deg på og betalt i privat regi så vil vi overføre pengene til deg (kryss av ja på siste spm i spørreskjemaet i så fall). Vi sender inn samlet påmelding av alle andre. Det er ikke noe krav om at man skal være medlem av Input for å benytte seg av tilbudet.
Merk av konferansen begynner fredag morgen og avsluttes lørdag ettermiddag. Mange som reiser fra Trondheim pleier å fly nedover fredag morgen og hjem igjen lørdag kveld (evt ta en dag ekstra i hovedstaden).
Alle taler under konferansen i Oslo er spilt inn i Willow Creek i Chicago og vises på storskjerm. Dette kan kanskje virke litt rart tenker du, men neida, dette blir du fort vant til. Bare spør noen av de som har vært der tidligere.
Håper vi blir en god gjeng unge voksne fra Trondheim som drar nedover!
Transport (flybilletter) og overnatting må ordnes selv.
For mer info om GLS se http://willowcreek.no/ eller søk opp GLS norge på FB.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s