Om Input

Input er for deg i ung voksen alder (ca mellom 18 og 30 år eller føler at du er det) og som ønsker mer kunnskap om Bibelen og livet som kristen og et fellesskap med jevnaldrende.

Vi har følgende visjon for arbeidet vårt;

Vi vil utfordre og utruste unge voksne til et liv med Jesus som forbilde

– ved å tilby kunnskap og et fellesskap med åndelig påfyll, slik at vi kan følge Ham i hverdagen

For å gjøre dette har vi tre kjerneverdier for arbeidet vårt:

-Inkluderende:

Tilby et fellesskap der mennesker blir sett og verdsatt og føler  seg velkomne til å delta i samtaler, lovsang, bønn og deling av tro og liv.

 

-Ekte

Tilby et fellesskap med rom for dialog og refleksjon rundt utfordrende tema og ulike meninger, der vi ansvarliggjør hverandre til å leve åpent og ærlig som Jesu etterfølgere.

 

-Raus

Tilby et fellesskap der vi gjennom å være inkluderende, omsorgsfull og ekte investerer tid i hverandre og Guds rike. På undervisningskveldene gjennom samtalen om temaet og dets betydning for våre liv, og på worshipkveldene ved å bruke tid sammen med Jesus gjennom tilbedelse, bønn og forbønn.

Vi har to hoveddeler i arbeidet vårt:

Input underviningskveld:

Dette er undervisningskvelder med fokus på kunnskap og fellesskap. Vi starter kveldene med en tale på ca 45 min om ulike temaer med mulighet for spørsmål etter talen. Dette er lagt opp til å kunne gå litt dypere inn i ulike temaer enn det man ofte får på gudstjenester. Etter talen serveres det kvelds/middag og vi forsøker også å ha noe sosialt opplegg på slutten av kvelden. Disse kveldene varer fra 19:00 til 22:00 der oppfordrer folk til å komme litt tidlig slik at man får tid til sosial mingling og slik at vi kan starte talen klokken 19:00. Mer info om de forskjellige temaene og dato kan finne på programsidene.

 

Input Worship;

Input Worship er et sted hvor du kan komme og bruke tid med Gud på akkurat den måten du vil. Det er bønnevandring, mulighet for forbønn, lovsang og bønn sammen, eller du kan sitte og slappe av med Gud for deg selv.

Vi ønsker at dette skal være et sted som kan inspirere deg til å bruke tid med Gud i hverdagen og bli bedre kjent med han.

 

Lik oss på facebook: Input – Trondheim Frikirke

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s